Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Totedyne

31. 5. 2009 12:35
A nejhorší byl podle autora asi socan Masaryk

Blábol. Cíle ortodoxních komunistů a sociálních demokratů jsou zcela jiné.

Ortodoxní komunisté skutečně vnímají soukromé vlastnictví výrobních prostředeků za příčinu všeho zla a chtějí budovat komunistickou společnost.

Sociální demokraté proti 19. století se evolučně změnili, mají zcela jiný cíl. Je jim demokratický sociální stát s tržní ekonomikou. V podstatě model běžný v západní Evropě nebo Skandinávii. Švédský socializmus je zcela jiný systém, než v KLDR. Podle představ sociální demokracie má soukromý sektor v ekonomice významné místo, v některých oblastech (zdravotnictví, školství apod.) dávají přednost veřejnému sektoru, ale ani tady nebrání určité existenci privátního sektoru.

0 0
možnosti
PK

pkula

31. 5. 2009 12:18
Není co dodat,

jen karmu. Pavel Kula

0 0
možnosti
KNR

Kmet na Razgrad

31. 5. 2009 12:17
SESR

Stejně si myslím, že zanedlouho dojde pod taktovkou Svazu Evropských Socialistických Republik k absolutnímu přerozdělování finančních prostředků. Dnešní celkové zdanění může činit přibližně 70% příjmů a od toho je už jen krůček ke zdanění stoprocentnímu. Stát pochopitelně následně část financí původnímu majiteli vrátí, ale už tam proběhne dohled a hlavně rozhodnutí konkrétního úředníka. A teď z jiného soudku; za několik let hodlám stavět domek. Někde jsem vyčetl, že dnes (2009) je k povolení stavby domku potřeba 49 razítek. Začínám se obávat, že to za těch sedm let ještě rád a ochotně vzdám.:-©RvEURv

0 0
možnosti
MC

sualk

31. 5. 2009 12:08
Karma.

Výborný článek. Naprostá pravda. Myslím si, že vše je prosté. Ti schopní musí být i spravedliví. Myslím tím to, že nesmí zapomínat spravedlivě hodnotit a oceňovat své podřízené. Ať už jsme podnikateli, manažery, politici, úředníci, nebo dělníci oceňujme schopnosti. Schopní totiž ví co znamená slovo solidarita, a proto je směšné, že je o tom navenek stále poučuje neschopná levice. Jejich solidarita je prostá krádež v poctivé soutěži. Proto voliči nedávejte prosím hlasy neschopným zlodějům viz. p.Paroubek. Tento člověk totiž se svou družinou pouze rozšiřuje fronty lidí, kteří stojí na polévku a nikoliv Ti co tu polévku rozdávají. Udělejte mu prosím konečně místo ve frontě kam patří, aby si konečně uvědomil kdoje jeho chlebodárce.!

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7102x
56 let, advokát žijící v Praze. Věnuji se především trestnímu právu. Moje stránky najdete zde.