Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

czech64

16. 2. 2009 9:20
RE: Vylévání vaničky i s dítětem

Alcator: jde pouze o humorny clanek. je v tom demagogie a hlouposti proto je to  podano asi trosku vulgarne. Nemuzete brat hned nejakeho blogera vazne :))

0 0
možnosti
B

bastianka

16. 2. 2009 10:54
Re: RE: Vylévání vaničky i s dítětem

Buďte konkrétní, co ve článku považujete za demagogii???

0 0
možnosti
OK

Děda Lebeda

16. 2. 2009 8:54
FANDÍM TI!!!

Jenom doufám, že kontrarevoluce proti vylitému oranžovému septiku, který na nás všechny stále vyvrhuje další nový a nový páchnoucí humus, se nepodaří oranžovým ovečkám zašlapat.

btw: chci platit u lékaře, chci plati v samoobsluze a chci platit i tomu našemu státu (pokud nebude házet prachy do oranžových kanálů, které budují paroubkovi nochsledi). Jsem totiž hrdý na peníze, které sem si poctivě vydělal PRACÍ.

0 0
možnosti
S

sojkal

16. 2. 2009 10:11
Re: FANDÍM TI!!!

Pán je prudce uvědomělej.

0 0
možnosti
VP

vojta36

16. 2. 2009 8:47
Super!

Výborný článek.!!!

0 0
možnosti
PV

Alcator

16. 2. 2009 8:39
Vylévání vaničky i s dítětem

Vážený bloggere, bohužel děláte stále stejnou chybu.

Místo toho, abyste věcně upozornil na chyby v Paroubkových postojích a u toho skončil, pouštíte se do urážek typu "stalinisté" apod., ovšem tím pádem se diskuze už nemůže vést v duchu "Pojďme se bavit o obsahu", ale jen a pouze "Kdo je větší svině, kdo dokáže líp nadávat".

Tuto válku ODS proti ČSSD nemůže vyhrát, protože zatímco voličům ČSSD nadávky na adresu ODS zas tak moc nevadí, u voličů ODS bych očekával distinguovanost, a proto jsou takovým hospodským vyjadřováním znechuceni. Topolánek / ODS prohrály krajské volby tak drtivě proto, že se chovají vulgárně a hulvátsky (fakáčování a náckovská terminologie).

Chovejte se slušně a najdete si své voliče.

0 0
možnosti
HB

Bubeneč

16. 2. 2009 10:14
Re: Vylévání vaničky i s dítětem

Distinguovanost u voličů ODS? U některých možná ano, ale asi jste si nevšimnul, že ODS přitahuje typicky fašistickou klientelu.

0 0
možnosti
T

TurboFrank

16. 2. 2009 6:36
Fekete se nebrání kritice ODS.

Zatím ale zřejmě není co kritizovat. Tito modří fanatici si nezadají s fanatiky oranžovými. Ale že těch modrých strak se nějak vyrojilo. Takže modří svazáci, jen houšť a i ti, kteří byli na straně ODS to vzdají. Vy už jste přece jednou dokázali, že to dokážete a přesto jste před volbami zblbli dost voličů. Nevěřím, že se najde opět tolik pitomců, kteří vám dají svůj hlas.Raději fekete napiš, kolik jste splnili bodů z toho pamfletu, který jste nazvali honosně "Smlouva s občany". Ani ťuk, že, tak je třeba systematicky odvádět pozornost.

0 0
možnosti
BS

Brambach

16. 2. 2009 8:08
Re: Fekete se nebrání kritice ODS.

Vy jste se dneska rozepsal že? Už čtu několikátý Váš příspěvek do diskuse z různých článků a všechno hrůza... Ten oranžový fanatik jste vy... :-/

0 0
možnosti
HM

Hank Moody

16. 2. 2009 6:17
Kdyz uz obvinujes, Svarci,

nekoho ze zavisti, tak zkus alespon vysvetlit, co by treba tobe mel kdo co zavidet?! 8-o

0 0
možnosti
KK

Zluty buldozer

16. 2. 2009 4:48
Presne vystizeno

Lepe bych to zformulovat nedokazal. Naprosto presne popisujete strategii CSSD.. bohuzel.

Pro ty, kteri blogera napadate - tento clanek neni o pravici nebo o levici. Zaprve se vymezuje vuci extremismu a hledani libivych, nefunkcnich reseni - s tim musi rozumny clovek souhlasit. Zadruhe vysvetluje, proc lze Paroubkova CSSD popsat jako extremisticka strana - zde nevim, ktera cast by se dala vecne napadnout, kdyztak jsem pripraveny reagovat.

No a utoky pomoci sprostych urazek, na se vzdy najde hodne expertu s vymytym mozkem, ze?

0 0
možnosti
LZ

košťálka

16. 2. 2009 8:09
Re: Presne vystizeno

Ano, krásně řečeno. jen je zvláštní, kolik "socanů" je mezi námi a navidí si ani na špičku nosu a nechápou dnešní situaci. Už nám jen zbývá "diktatura proletariátu".Rv 

0 0
možnosti
X

xenofob_rasista_fasista_zumpa

16. 2. 2009 3:57
Ty si dobrej bojovnik

Neukladal te tatinek v mladi nejak zvlastne a nebyl to nadrazak? Jinak si neumim vysvetlit tyto demagogicke nazory... Jeste , ze byl zrusenej trest smrti. S tebou by koncil uz zdi i pejskar co zapomel sebrat psi houno v parku.. No co dneska si prazsky podnikatel rika kazdej pritroublej taxikar...

0 0
možnosti
VV

Vševěd

16. 2. 2009 2:56
Závěr

....Ty peníze, co ale lidem chybí, nikdo do kanálu nehodil, někdo je vychechtanej-takto

by chtěl být vychechtanej (možná je) náš bloger. Ale kdo se směje

naposled, ten se směje nejlíp. Lidé, bděte! Lidé dobré vůle všech zemí,

spojme se !Přijdou velké změny - a bude to již BRZY ! VVVV

0 0
možnosti
MIN

maagoor22

16. 2. 2009 9:28
Re: Závěr

ježiši nestraš ;-D;-D

0 0
možnosti
VV

Vševěd

16. 2. 2009 2:56
Pokračování

...V jednom má bloger pravdu, extremismus se vždy rodí z bídy, ale tuto bídu vždy v historii zatím způsobila hamižnost a vyrábění jen pro zisk, aniž by měl zboží kdo kupovat, když dostal za práci lejno a ani z daní nebylo možné spotřebu posílit, když žádný sociální systém nebyl...a peníze se přesouvaly jen jedním směrem do zisku. Z tohoto se potom vylíhnul  fašismus a po obou válkách se z hladu vylíhnul a lavinovitě světem šířil i levicový extrém-režimy vedené komunisty. Konkurence o co nejnižší daně, soc. a zdrav. pojištění... je cesta do pekel, takto v době útlumu má za co utrácet aspoň stáít, čímž krizi tlumí. A v USA se to projevilo v plné nahotě, nakonec bankéři..., který rizikovými investicemi hráli hazard ve velkém, nyní přichází s nataženou dlaní za pantatíčkem státem jako ten cikán. A stát má lejno, tak se zadlužuje a zasahuje do ekonomiky nyní tuplem (musí), když střadatele mají banky jako rukojmí...

0 0
možnosti
PV

Alcator

16. 2. 2009 8:44
Re: Pokračování

R^ Velmi hezky napsáno.

A faktem je, že kdyby Topolánek a ODS nezpustošili politickou kulturu na samotné dno, tak by lidé Paroubka vypoklonkovali. Jenže protože vulgární, sprosté, agresivní a arogantní jsou naprosto všechny strany, které máme možnost dennodenně vídat v jejich "práci", tak Paroubkova sprostota na lidi nefunguje jako odstrašující.

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7102x
56 let, advokát žijící v Praze. Věnuji se především trestnímu právu. Moje stránky najdete zde.