Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HR

balalajka01

19. 7. 2008 13:59
pane podnikateli, a proč létáte s proletariátem

turistickou třídou? 8-o

Kdybyste létal business classem, tak vás tam nikdo otravovat nebude. ;-)

0 0
možnosti
ARW

a red wheelbarrow

19. 7. 2008 16:41
Re: pane podnikateli, a proč létáte s proletariátem

ale zas by mu stevardka polila kalhoty chateau neuf du pape - taky žádnej med....:-)

0 0
možnosti
P

panodvedle

19. 7. 2008 13:14
Vychovat dítě JE zásluha

Mít dítě, živit ho a dobře ho vychovat zásluha rozhodně je. A rodiny s dětmi si podporu státu zaslouží. Samozřejmě každý by měl být soudný a nepořizovat si děti, pokud je nedokáže uživit a pokud není schopen je vychovat. Můžete si užívat jako "single" a vylívat si tu svou zlost, že Vám nikdo v září "pastelkovné" nedá, ale jednou to budou právě ty děti, kdo Vám bude opravovat zuby, donese vám v kavárně kafe, případně Vám bude utírat... Buďte rád, že většina populace netrpí vaší omezeností.

0 0
možnosti
HP

huh

19. 7. 2008 13:12
Demografie

Demografické údaje jsou neúprosné: důchodců je moc a nemá je kdo živit. Když vám vadí děti, tak máte osobní problém, společnost ale děti pořebuje.

0 0
možnosti
K

kika

19. 7. 2008 1:40
pan Svarc si nemohl v klidu zakourit?

vy jste ohromne omezeny clovek... Ja si sem tam taky bafnu, ale sedet v restauraci vedle nervozniho cloveka ( za keteho vAS pokladam) ktery huli jednu za druhou, me je hodne neprijemne! ale svadet to na kult maminek s kocarky - Rv!pane kdo vam jak ublizil? Snad ne maminka s ditetem v restauraci , ktera si sla na obed a vy jste ji tam pofukoval k jidlu!? podpis: Svobodna 28 leta kuracka, zijici v daleko od Cech a ktera si uziva slusnosti lidi, ktera vam pane chybi![>-]

0 0
možnosti
S

saisha

18. 7. 2008 19:23
Kult dětí

Proč ty urážky, je to jen názor..dospělé, nezávislé a rozhodně ne frustrované ženy. Provinční vysoké školy jsme v jistém období vystudovali skoro všichni š´tastnější, ale to nemá žádný vliv na náš postoj k výchově dětí ...každý se směje reklamě na prací prášek /a všichni ji "intelektuálně" odmítáme/, s reklamou /tak báječně skrytou /na úžasný produkt "dítě" jsme všichni smířeni. Jednou - asi tak za 15 let, si to všichni vychutnáme. Pak se těším na diskusi

0 0
možnosti
ARW

a red wheelbarrow.

18. 7. 2008 19:35
Re: Kult dětí

Jan Švarc je žena?

0 0
možnosti
T

Terka

18. 7. 2008 18:10
Kult deti je :)

KULT DETI EXISTUJE A SILI, jak pribyva deti a vymozenosti pro ne. Taky uz jsem mnohokrat videla, jak stare unavene pani poustely sednou urvane uvztekane haranty. Aspon sestilety kluk sedici vedle sve maminky v trolejbuse okopaval v jednom kuse sedadlo pred nim, spinil ho botama a otravoval cloveka, co na tom sedadle sedel, starsi pan v ulicce kluka napomenul a zadal matku, aby ho usmernila; matka poseptala synovi, at chvili prestane, ze ten pan za chvili vystupuje...

A neni jenom kult malych deti, ale i velkych deti, takzvane mladeze. Driv bylo stari ceneno, stary clovek byl bezdiskuze moudrejsi nez mlady. A ted? Copak nekdo da na rady babicky, vzdyt tomu prece nemuze rozumet. Tem, kteri dneska hybou svetem, je nanejvys 28, po 40 mate problem sehnat praci.

Rekla bych, ze zplodit a vychovat dite je spolecenska zasluha, ale jenom tehdy, kdyz ho vychovate dobre, aby  spolecnosti k necemu bylo. A tomu presazovani v letadle ve svem dusledku moc nepomuze. :((

Prisnost na ne :) !

0 0
možnosti
JB

OrpheusF1

18. 7. 2008 17:22
pohádky

autor dle mého hrubě přehání a nadhodnocuje, až mi to zavání výzkumem, kolik lidí mu řekne, že je mimo.

Nemám sám rád řvoucí děti, které jejich rodiče neumí či nemíní uklidnit, ale ty bláboly o tom, že se kvůli dětem předělá Václavák, nebo zakáže kouření, to je opravdu slabomyslné.

takže souhlasit mohu jen s tím, že je velmi nepříjemné jet v autobuse či letět v letadle s lidmi, kteří nechtějí (neříkám nemohou, ale nechtějí) uklidnt své vřískající, nebo ještě hůře pobíhajíc a otravující dítě.

0 0
možnosti
ARW

a red wheelbarrow.

18. 7. 2008 17:20
Hele autor napsal velikou hloupost a teď to obhajuje,

že to myslel ironicky? Jinak děti taky nesnáším.

0 0
možnosti
ARW

a red wheelbarrow

18. 7. 2008 21:24
Re: Hele autor napsal velikou hloupost a teď to obhajuje,

jen ty svoje. Cizí naopak zbožňuju. k

0 0
možnosti
KM

kalifkaca

18. 7. 2008 16:28
A letel jste uz nekdy letadlem v roli toho rodice?

Ja pravidelne letam se svym dnes 8 mesicnim synem. Ne, ze by mne to bavilo, ale musim. Let delsi nez hodina je utrpeni a ja jsem jeste nepotkala jineho rodice, ktery by se rozhlizel pysne kolem. Spis zoufale kouka, kudy by vyskocil z okna. Pro male deti jsou dlouhe lety dost narocne a kdybych nemusela, tak si to radi oba odpustime.

Ja jsem ale nejak ten clanek stejne nepochopila. Kdo kdy rekl, ze Vaclavak ma byt klidova zona kvuli detem? Nebo bary nekuracke kvuli nim? Ja bych rada nekuracke bary kvuli sobe, protoze jinak tam bohuzel nemuzu chodit.

0 0
možnosti
FF

Filipek31

18. 7. 2008 17:11
Re: A letel jste uz nekdy letadlem v roli toho rodice?

Já netvrdím, že let s dítětem je pro rodiče zábava. Ale, pokud rodiče chtějí pro své dítě místo k sezení, tak ho mají zaplatit. Pokud chtějí ušetřit, tak musí počítat s tím, že ho budou muset mít na klíně. A nesouhlasím s tím, že vstanou a jdou za letuškou a řeknou: "Můžete nám najít volné místo? My tu máme malé dítě." A letuška jde za jinými cetujícími a začne je přesouvat z místa na místo, aby se uvolnila tři sedadla vedle sebe. Také jsem zažil, že byla přesunuta skupinka tří lidí do zadní části letadla, protože vepředu bylo více místa pro čtyřčlenou rodinu která měla zaplacená jen tři sedadla, ale přišli pozdě k odbavení a zbylo na ně místo jen vzadu. Pochybuji, že kdybych se zvednul a řekl, že sedím vzadu a nemám to rád protože je tam více hluku z motorů a méně místa na nohy, že by mě s někým prohodili.

0 0
možnosti
PK

PK66

18. 7. 2008 15:26
Autor asi už zapomněl ...

jaké to je mít malé dítě. A že někdy prostě nejde dítě nějak rychle uklidnit.

Jinak lze souhlasit jenom s posledním odstavcem. Kdo nemá na to, aby svoje dítě vlastními silami uživil, ať si ho raději nepořizuje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7102x
56 let, advokát žijící v Praze. Věnuji se především trestnímu právu. Moje stránky najdete zde.