Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

Tomeek

22. 7. 2008 8:22
smutné

Člověče, taková karma a takový bludy. Žít a nechat žít. A uvidíš, hned ti bude líp...

0 0
možnosti
C

caira

21. 7. 2008 20:31
to je ale blbina

:-© dalsi vylev zamindrakovaneho kuraka, ktery nema co lepsiho na praci nez se soustredit na maminky s detma. Taky muzu remcat jak nam maminkam lezou kuraci na nervy, jako tehotna jsem pomalu nemohla nikam protoze vsude se kouri a o tom, ze s mimi je to jeste slozitejnsi uz ani radeji nemluvim.Takze pokud autorovi vadi maminky s kocarky tak at sedi doma na prdeli, tam si muze palit jednu za druhou a nemusi poslouchat rvajici deti, kdyz nechci aby mi lidi hulili pod nos tak delam to same(Y)

0 0
možnosti

lepidlo999

21. 7. 2008 23:06
Re: to je ale blbina

Je zajímavé, jak se potrefené husy vždycky spolehlivě ozvou.

Jsem matka 3 dětí, dívám se na to podobným způsobem, jako autor.  Peripetiemi s kočárky prošly miliony maminek. Nemyslím, že bychom utrpěly nějakou psychickou újmu - jen jsme na to dokázaly hledět s nadhledem a s vizí, že capart brzy začne běhat a pak se dostaneme všude, kam chceme. Myslím, že ty 2 až 3 roky se dají v pohodě přežít i bez hysterických výlevů a otravování okolí, které již pozapomnělo, co dá mrňous za práci. Být maminkou není trest ale poslání. Holt pro někoho je to nadlidský úkol...

0 0
možnosti
AC

ygreen

21. 7. 2008 15:59
trauma

8-o;-€pan autor má asi nějaké trauma z dětství:-© Neohleduplná matka s rozmazlenym harantem je jedna ze sta. Máte asi smůlu, že stále narážíte na tu jednu.

Zcela jistě se nebude moct v bordelech a nočních hernách kouřit kvůli novorozenci v peřinkách, nebo těhotné a její neukojitelné potřebě dát si po půlnoci jablečný mošt(Y).

Měl byste si uvědomit, že i vy jste drandil v kočárku a prudil okolí. A pokud máte potřebu zničit si plíce, myslím si tohle(Y) o tom, proč bych vám pak měla přispívat na léčbu.

0 0
možnosti
MD

mikado12

22. 7. 2008 13:55
Re: trauma

Ty asi nemáš vysokou školu, viď?

0 0
možnosti
AZ

amazoom

21. 7. 2008 15:51
Stačilo by trošku respektu

a to na obou stranách. Pokud je dítě nevychované a řve jen tak, aby si něco vynucovalo, pak chápu, že je to ostuda rodičů, ale ať mi nikdo netvrdí, že když byl dítětem, tak byl tan vychovaný, že od dvou let seděl vždy několik hodin poslušně na zadku a ani necekl. Apropo kdo na nás bude v důchodu dělat, když celá evropa vymírá - vietnamci, číňani a všechny ostatní víchodní národy, které sem budeme muset pobízet, aby šly do naší země pracovat až my všichni budeme na to už moc staří? Je pravda, že nic se nemá přehánět, ale zdravá společnost by se měla postarat o své děti (a jejich matky, které se o ně starají) a taky o své již "odsloužené" staré lidi. Podle mě je tohle jeden ze základních parametrů vyspělosti společnosti. Stačí nebýt tak sobečtí. A to platí pro obě strany.

0 0
možnosti
D

dwart

21. 7. 2008 14:16
Ach jo

Já zase pamatuju módu svobodných matek před pár roky a ejhle....dnes se jak šlapky na E55 ve výloze ukazují "matky" na primě, kdy hledají nového (nebo dalšího) sponzora pro svého haranta...

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

21. 7. 2008 15:05
Re: Ach jo

Co to je za žvásty?(Y)

0 0
možnosti
JL

tramtadadá

21. 7. 2008 14:11
Karma jako bič

Zrovna včera jsem to řešila s mamkou. Ječící haranti. A schválně jsem se jí ptala, jestli jsme s bráchou taky byli takoví. Řekla mi, že ne, že by se za nás propadla hanbou. Prostě jsme byli naučení poslouchat své rodiče. Jojo matky dnes nemají s jedním dítětem vůbec na nic čas, jsou šíleně unavené a proto musí chodit s děckem na meníčka apod. To nemluvím o lítání s kojencem na dovolenou atd. Sobci až na půdu.Rv 

0 0
možnosti
MK

Atenka

21. 7. 2008 15:13
Re: Karma jako bič

Máte pravdu. Zavřít matky s dětma domů, co mají kde courat? Že by chtěli pracovat, občas se jít pobavit a nebo třeba k moři? Nic, věnovat se dětem doma na zahradě nebo v bytě, alespoň ti haranti nebudou tak razmazlení.  A restaurace bych zavedla až tak od patnácti let, to už snad vydrží potichu a nebudou rušit ostatní hosty. Hlavně tnedejbože nepouštět na veřejnost kojence, mohou plakat a matky by je mohli někde  kojit a to je přece neestetické!!!!

Prostě jako za našich mladých let, to si rodiče tohle nedovolovali a taky jsme vyrostli.

0 0
možnosti
JN

fix

21. 7. 2008 12:39
D-fens

Na webu D-fens vyšel před drahnou dobou krásný článek. Jmenoval se Čelo k zemi, jde matka s dítětem. Myšlenka je podobná, všem doporučuji.

0 0
možnosti

lachtan

21. 7. 2008 13:05
Re: D-fens

Ten článek je zde, a sedí jak prdel na hrnec :-):

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2005100204

0 0
možnosti
LH

Mouchard

21. 7. 2008 12:34
...

bezdětní radí řezat, neboť neví o čem mluví, rodiče se zastávají hlavně sami sebe, což je pochopitelné... cestou ven je větší míra tolerance, respektu a shovívavosti, kterou s ohledem na "rozložení sil" musí projevit spíše bezkočárkovci...

0 0
možnosti
MK

Atenka

21. 7. 2008 12:32
ještě něco

Na každou historku s hulváty-rodiči vám jistě najdu nějakou o hulvátech-nerodičích.

O šílených důchodcích v MHD, bezohledných řidičích parkujících kde se dá, o zlodějích v obchodních centrech či kuřácích, co si zapálí i na návštěvě v nemocnici v pokoji mé astmatické nechodící babičky.

Integrace maminek s dětmi do společnosti je skvělá věc, nemíchala bych to s blbostí lidí.

0 0
možnosti
MK

Atenka

21. 7. 2008 12:24
hloupost

Přemýšlela jsem, jestli má vůbec cenu na takovou hloupost reagovat. Sice jsme minulý týden umírali smíchy s kamarádem v Ikee a restauraci, kde dvě maminky s dětmi vedli takové ty "maminkovské řeči" o tom, jak chodí s tříměsíčním miminkem do zájmové kroužku, kde s těmi dětmi cvičí a tak podobně, ale jinak to beru jako děsně pozitivné trend.

Mám tři děti, se kterými létám na dovolenou letadlem, spíme občas v hotelu a jsem vděčná za nekuřácké restaurace s dětským koutkem neumím si představit, že bych někde nechala dítě zlobit a sama se hrdě dívala kolem a čekala obdivné pohledy okolních.  Normálí rodiče se pochopitelně snaží neobtěžovat okolí, stejně tak čekají i od kuřáků. Zapšklých troubů jako je autor je jistě mnoho, ale může mi jich být maximálně líto.

0 0
možnosti
JN

fix

21. 7. 2008 12:36
Re: hloupost

Ano, slušní rodiče (hlavně slušné matky) se chovají jako vy. Ovšem je stále více těch druhých, pro které je rozvoj indivindi jejich dítěte to NEJ - takový malý princ se bavil v letadle tím, že monotónně (a poměrně silně) kopal do sedačky před ním. Na moje námitky, že to obtěžuje, jsem se dozvěděla, že ona ho neokřikne, protože je to svobodný člověk a nějak se zabavit musí. Nevím, jestli je tak těžké zabavit cca čtyřleté dítě (vím - není, mám dvě, které byly kdysi taky tak staré), ale určitě je nejjednodušší nechat ho ať si dělá co chce bez ohledu na okolí. Takové matky měl asi  autor na mysli

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7102x
56 let, advokát žijící v Praze. Věnuji se především trestnímu právu. Moje stránky najdete zde.