Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

duhastrecht

7. 3. 2009 13:16
Jen technická připomínka:

Pokud dojde k exekuci - nemusí vždy blbostí dlužníka, tvoje hraní na cikánskou strunu je falešné, autore, stačí, když zaměstnavatel v ekonomických potížích nevyplácí mzdu, dle zákona totiž nemusí a ty patříš mezi těch devadesát procent, co žijí od výplaty k výplatě anebo ti jako živnostníkovi odběratel prostě nezaplatí  -  je podstata problému v tom, že dlužník obdrží oznámení typu dlužíte 10 000 a proto mi zaplatíte 35 000, váš exekutor, jinými slovy nejde o žádný  dlužníkův  skutečný dluh, ani o "ochranu chudáka věřitele" ale o zcela smyšlenou částku uměle navýšenou způsobem, na jaký by nepřišla ani ruská mafie. A kterou pochopitelně věřitel nedostane, navýšení jde exekuci do kapsy.

Takže soudruh exekutor nedělal žádnou svoji práci, ale docela obyčejně kradl a loupil jako obvykle a já držím palce každému, kdo lupiče zastřelí. I kdyby třeba zfetovaný cikán exekutora.

0 0
možnosti

lachtan

7. 3. 2009 13:26
Re: Jen technická připomínka:

Hraní na cikánskou strunu? 8-o Kdepak jsem se ve článku zmínil o cikánech? Článek o nich není.

A zbytek příspěvku pouze znamená totální neznalost věci

. Exekutor navyšuje pohledávku o úroky, náklady nalézacího řízení a náklady oprávněného v exekuci, to jde vše oprávněnému, dále o svoji odměnu (15 %, minimálně 3.000,- Kč) a svoje náklady (většinou určovány paušálně dle vyhlášky MS), které bývají u těchto malých exekucí též kolem 3.000,- Kč.

0 0
možnosti
HP

Hery Potrovka

7. 3. 2009 12:58
Souhlasím s vámi.

Přečtěte tohle: http://sula.blog.idnes.cz/c/73284/Na-slovicko-jeste-chomutovska-radnice.html Mezi námi se najdou i lidé, kteří tvrdí, že dávky exekuovat nelze :-/. Z toho mi vyplývá, že opouštím práci, začínám si užívat a placení - to vynechám. Budu přece dostávat dávky a to jsou peníze nás všech. Dluhy z nich tedy platit nemusím. Exekutor mi je sebrat nesmí To je logika, co?;-D

0 0
možnosti
MV

Martin V

7. 3. 2009 23:54
Re: Souhlasím s vámi.

Ano a ještě ten pokus o tzv. konsolidační agenturu, která by ty dluhy průběžně umořovala. Pak mu asi došlo co vymyslel za blbost a snažil se to obrátit v legraci, neúspěšněRv

0 0
možnosti
ZN

Zdenda-69

7. 3. 2009 12:40
není co dodat

dokud se bude živit rozdíl mezi potřebným a "potřebným", tak se nic nezmění, bohužel ......

0 0
možnosti
N

nejedlo

7. 3. 2009 12:37
Dnes karma,ale..

včera jste to přehnal s tím, že jste dal protestující skláře do jednoho pytle s ostatními pobírači sociálních dávek.

Ti lidé byli opravdu nahnáni do této situace vinou špatných zákonů, kdy všichni ostatní věřitelé včetně bank mají přednostní právo uspokojit své pohledávky, ale co mají dělat oni, kteří nedostali po několik měsíců mzdu za práci, kterou odvedli. Oni tan nepřišli žebrat o nějaké dávky, ale bojovat o to, na co mají nárok, to jest mzda, která jim byla odepřena.

0 0
možnosti
ZN

Zdenda-69

7. 3. 2009 12:42
Re: Dnes karma,ale..

to už je dnes jinak, než bylo ? Člověk neusleduje při tom fofru všechny změny.... býval na uspokojení pohledávek stát, zaměstnanci, pak zbytek .... nebo ne ?

0 0
možnosti
T

TlustePraseJakNaFotce

7. 3. 2009 11:35
Patrik

navrhuje leda tak velké kulové, nic z návrhů různých multikultíků prostě nebude fungovat, to už je staletími vyzkoušené. Nejmírnější metodou léčby jsou pracovní tábory!

0 0
možnosti
K

kion123123

7. 3. 2009 11:15
Ano

JAR je zářným příkladem "multikulturní"politiky,a "nezpochybnitelnosti" teorie civilizačních strategií, potažmo odlišností ras:-/R^.

Je to hezký příklad kam to ti hodní,"diskriminovaní" černoši dopracovali.

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7102x
56 let, advokát žijící v Praze. Věnuji se především trestnímu právu. Moje stránky najdete zde.