Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Vševěd

16. 2. 2009 2:45
Jen demagog může tvrdit...

...takovéto nesmysly, když v USA vládla 8 let extrémní pravice se svými reformami-deformami, neregulovaným kapitalismem s  nízkými daněmi -zejména pro majetné a tímto vším přivedla USA a svět do sraček. Podobně jako do sraček přivedla tato politika už 2 x svět v minulém století - tedy dvě světové války a po každé z nich se světem jak lavina z chaosu a hladu, kdy lidi měli hlad a zbraně, začal po obou válkách světem lavinovitě šířit komunismus (a bohužel i Evropa v posledních letech začala toto kopírovat a soutěžit o co nejnižší daně...a skloňovat DEFORMY ve všech pádech, což je cesta do pekel-cesta k extrémnímu bujení krize -bez deforem by po konjunktuře nastalo jen  mírné zpomalení). Kdybych chtěl blogera urazit, tak v brzké době bych mu asi napsal, že je BLB, jelikož ho urazit nechci, tak zatím počkám a zatím mu to nenapíšu.

0 0
možnosti
VK

Pražák

16. 2. 2009 2:15
Kecy, kecy, kecy...

Ubohost. Jen víc takových článků tohoto autora, a lidé se na ODS vykašlou úplně. Říká se tomu bumerangový efekt.

0 0
možnosti
RK

richu_ch

16. 2. 2009 2:07
problem je v tom,

ze se stat chova prilis socialne. Lidi uz prestali chapat, ze kdyz chci neco utratit, ze to napred musim vydelat - a to plati jak pro moji kapsu, tak i pro tu statni.

0 0
možnosti
F

frantaflinta58

16. 2. 2009 1:46
Zajímavé

A že vám nevadí, že VLAJKONOŠ soudruh nadporučík Vladimír Ilijič Topolánek,někdejší předseda ZV-SSM byl pověstný svými proslovy hájícími socialismus a přátelství se SSSR do roztrhání těla a jeho brilantní odsuzování prohnilého kapitalismu si dodnes lidé pamatují?Nebo že byste byl příznivcem Klause, nomenklaturního kádra KSČ v prognostickém ústavu, spolupracovníkem II.správy SNB,řídící důstojník major Hataš Jan? Nebo spíše hnědého křídla ODS reprezentovaného Vidímem ,Langerem a SVAZÁCKÝM SLIZOUNEM Bendlem? NE,vám ODSákům je lhaní a házení vlastního svinstva na druhou stranu vlastní PROTOŽE VÁS ZRODILA KSČ A STB. Nemyslete si,že jsou lidé imbecilové a nic si nepamatují. Brzy vám to svinstvo zatrhnou ve volbách a pak vaše  "podnikání" z dotací ODS skončí.A DIVÍM SE SÁM SOBĚ,ŽE NA TEN VÁŠ NENÁVISTNÝ ZVRATEK ODSáckoBOLŠEVICKÉ KOPAJÍCÍ KOBYLY V POSLEDNÍM TAŽENÍ VŮBEC REAGUJI:-©

0 0
možnosti

lachtan

16. 2. 2009 1:58
Re: Zajímavé

Bože můj, když si přečtu výplody takovýchto anonymních vymaštěnců, tak se příliš nedivím, že někteří kolegové diskuze neotevírají.

0 0
možnosti
N

notebook.r51

16. 2. 2009 0:35
Skromný dotaz

Co komu brání, aby proti těm, kdo "zvyšováním počtu nezaměstnaných si vytvářejí voliče a předpoklady pro své budoucí setrvání ve Strakovce po dobu co nejdelší" udělat něco prostšího než aby "snižováním počtu nezaměstnaných si vytvářel voliče a předpoklady pro své setrvání ve Strakovce po dobu co nejdelší"

0 0
možnosti

lachtan

16. 2. 2009 1:26
Re: Skromný dotaz

Máte naprostou pravdu, až bude konstelace politických sil taková, že nebude nutné vytvářet koalice a nebude žádný problém zrušit Zákoník práce (mimochodem Stalinův vynález) a pracovněprávní vztahy budou opět součástí občanského práva, pak možná bude příležitost vytvořit normálně fungující trh práce s minimální nezaměstnaností... Takže bych řekl, že dnešní vláda musí být ráda, že proti odborovému a socanskému tlaku jakž takž udrží alespoň současný stav. Je samozřejmé, že pokud by byla zrušena veškerá regulace na trhu práce, znamenalo by to v podstatě nulovou nezaměstnanost, nicméně v tomto děsivě levicovém prostředí, protkaném navíc nesmyslnými komunitárními směrnicemi a nařízeními, je existence nějakého volného pracovního trhu víceméně utopií. A pokud se Paroubkovci dostanou k moci, bude to pro trh práce už úplně likvidační.

0 0
možnosti

lopee

15. 2. 2009 23:35
Dost sprosté, nemyslíte?

Abych se přiznal, tak v té naší zemičce nemám žádnou politickou stranu, na kterou myslím, než usnu, s myšlenkami na kterou se probouzím. Jestli mi ale něco vadí, pak zkratkovité a dost prostoduché výkřiky o tom, kterak je národ hloupý, že si v krajich zvolil tu a tu stranu, jak jsou lidí slepí a hluší... A jak pravdu má vševědoucí věštec (= autor rozhořčeného výkřiku). Prostě ti hloupí jsou vždy Ti druzí. To Oni jsou špatní, prolezlí zlem... Já bych vás jen chtěl poprosit o to, ať si berete do úst politiky, kteří vám z nějakého důvodu vadí, ale ne lidi, kteří udělali to, co se od nich očekává - šli volit.Zkuste se podle toho chovat také - demokracie totiž není to, že si můžete vše dovolit, ale to, že uznáváte názory druhých.Zkuste to někdy.Aspoň jednou.

0 0
možnosti

lachtan

15. 2. 2009 23:55
Re: Dost sprosté, nemyslíte?

Nemyslím.... Nebo Vy si myslíte, že k názorům nacistické většiny ve třicátých letech bylo třeba mít respekt a uznávat je? Taky se dostali k moci demokraticky...

Nebo v roce 1948 bylo nutné sklapnout patky a respektovat demokratickou většinu, ječící nenávistí na Václaváku?

Nemáte prostě pravdu..

0 0
možnosti
B

Belangrijke

15. 2. 2009 23:24
Lépe bych to nenapsal

Svatá pravda a nic než pravda!!!

0 0
možnosti
Q

qwertza

15. 2. 2009 23:40
Re: Lépe bych to nenapsal

Výstižné, ani já bych to líp nenapsala!

0 0
možnosti
ZN

Zdenda-69

15. 2. 2009 23:12
Ale tak pěkně jim pan Clark

poděkoval na sjezdu za protiraketovou obranu, ne ? ;-D:-P Tvrdík asi půjde za únor bez premií ......

0 0
možnosti
P

prokyn

15. 2. 2009 23:03
to je hrůza

je neskutečne jací lide se pohybují na tech nejvyšších místech...když jsem viděl na sjezdu škromacha a jeho plamennou řeč zakončenou slovy..a pod vedením jirky paroubka to dokažem...:-©;-D(Y)ti lide udělají vse ti by prodali i vlastní matku...ale bohužel mají tu živnou půdu pod nohama a své voliče..tupce kterym stačí slibit 30kč..nebo 13duchod??..kdo toto vymyslel to byl opravdu EKONOM!!a v krizi slibovat více peněz..ktere nebudou ve st.kase ..to je taky super napad!!dame více duchodcum dame více nemocnym..dame více nezaměstnanym dame více VŠEM...ale kdo to dá??a z čeho??voliči čssd vy stado dutych oranžovych hlav zamysleli jste se někdy nad tím kdo to do te kasy dá??

0 0
možnosti
LH

ant.

15. 2. 2009 22:45
souhlasím se šibalem paroubackem...!!!...

...krize se přece nejlépe vyřeší tím, že dáme více peněz těm lidem, co nepracují - budou mít alespoň více peněz na utrácení a tím vlastně zajistí další zářivou budoucnost těm hlupákům, co pracují a ze svých daní financují jejich sociální dávky...domnívám se, že docela účinným opatřením by byl 14. a 15. plat pro nezaměstnané ve výši trojnásobku průměrné mzdy poslance a také příspěvek na dovolenou, automobil a plasmovou TV - podpořilo by to cestovní ruch, automobilky a elektrotechnický průmysl...a samozřejmě nesmíme zapomenout na naši oblíbenou menšinu - třebas přidělování nových vilek by podpořilo stavebnictví atd....a na závěr - každý, kdo navštíví lékaře nebo lékárnu, dostane od doktora či lékárníka 99 Kč, to přispěje ke zlepšení zdraví celé oranžtupaní populace...:-)

0 0
možnosti
.

.@.

16. 2. 2009 0:13
Re: souhlasím se šibalem paroubackem...!!!...

;-D ;-D ;-D ;-D ;-D R^ R^ R^ 8-o 

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7102x
56 let, advokát žijící v Praze. Věnuji se především trestnímu právu. Moje stránky najdete zde.