Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

rehhy

19. 2. 2009 15:07
zuřím

Nejsem zastánce násilí ba naopak, ale když jsem viděl tento pořad na čt24 řikal jsem si ... byl bych ochoten přehlídnout jednu zbloudilou kulku....

0 0
možnosti
R

rehhy

19. 2. 2009 15:01
Více takových článků!!!

Doufám, že tento článek si přečte co nejvíce těch "obyčejných" lidí, chytí se za nos a příští rok si ten paroubek neškrtne... jinak jsme všichni v řiti!

0 0
možnosti
RR

Rostratus

19. 2. 2009 18:22
Re: Více takových článků!!!

Bohužel škrtne a jeho vliv bude sílit. Má k tomu historicky nejlepší podmínky. Nastupující krize bude živnou půdou pro tyto populisty kterým situace naprosto vyhovuje. Mám z toho docela vážné obavy :-/

0 0
možnosti
MM

palmic

19. 2. 2009 10:01
Tak jsem si letmo prosel tuto diskuzi....

A nemuzu se nesmat tomu jak misti manualne pracujici nespokojeni s tim, ze budou vzdy mit min, nez tzv. "podvodnikatele" tvrdi, ze bez tech podnikatelu jim bude lip..

Panove, znam x podnikatelu, kteri si vozi zadek v aute za milion, coz Vam zrejme pije krev, ale co uz nevidite je, ze tyhle zly podnikatele vsadili veskerej svuj dosavadni majetek i s bytem na zalozeni zivnosti a od doby co to udelali dlouhe roky nevi co je to mit "po praci". Makaji do vecera, v sobotu i v nedeli a porad se staraji o svuj byznys ktery je kupodivu LEGALNI a neni AMORALNI!! Na druhou stranu vsichni "poctivi delnici" co jsem poznal jen kritizovali a nadavali na celej svet. Po praci se kupodivu nesli ucit, druhou praci provozuji jen pokud je k tomu dozenou dluhy a spatna zivotni situace, do ktere se dostali vlastni lenosti. Nikdy jsem u nich nevidel nic, za co bych jim dal za pravdu, ze oni proste nemuzou za svou spatnou financni situaci.

0 0
možnosti
PV

Celestyn z Celestynowa

19. 2. 2009 9:25
Karma

R^

0 0
možnosti
LD

stovik

19. 2. 2009 7:56
Děkuji Vám.....

R^R^R^R^R^

0 0
možnosti
VB

VYMÍTAČ BOLŠEVIKŮ

19. 2. 2009 0:58
Bravo!!!

vidim to naprosto stejne, ale nedokazal bych to takto hezky zformulovat. Jednim z problemu radobydemokracie je ten, ze vetsina lidi jsou tupci bez patricneho vzdelani a snadno manipulovatelni prostrednictvim medii. Pokud by tomu tak nebylo, soudruh Paroubek ani upiri zjev Drath by nemeli ve vysoke politice sanci.

0 0
možnosti
JM

praptak

19. 2. 2009 9:59
Re: Bravo!!!

R^

0 0
možnosti
MM

palmic

18. 2. 2009 23:06
Nejvetsi prusvih

Nejvetsi prusvih je, ze to vsihni videj jen modro-oranzove!!! To se

potom nic nezmeni. Ale tohle presne tyhle strany chteji. Je potom

jednodussi s lidmi manipulovat na zaklade oponovani jednomu oponentovi.

Jakysi pseudoprotipol

0 0
možnosti
H

hejhulapp

19. 2. 2009 7:00
Re: Nejvetsi prusvih

To je možná částečně pravda, ale pořád lepší "malé" zlo, než velké ... 

0 0
možnosti
GS

all_the_way

18. 2. 2009 22:53
Líp se to napsat nedá

Přesto se domnívám, že i ti největší retardi to jaksi podprahově chápou, ale ta Paroubkova chytrá sázka na starou dobrou českou závist se nakonec ujme a živelné nadšení z konceptu: "oberme pracháče" ubije to drobné zrnko rácia, které těmto lidem zbývá

0 0
možnosti
F

Fualmu

18. 2. 2009 22:29
Mluvíte mi z duše

Bohužel část tohoto národa si pořád myslí, že vše má být zadarmo. Jsou líní a nevzdělaní, nevidí si na špičku nosu ale žzivnostníka podnikatel je pro ně verbeš, protože to řekl nejvyšší soudruh s bradavicí. A on ten soudruh s vědomím, že tisíckrát opakovaná lež se stává pravdou to tisíckrát opakuje. Kdyby si raději vzal ten svůj růžovoučký svetříček na to panděro a šel podepisovat nějaké své knižně vydané bláboly. Možná by tentokrát někdo trefil jeho a ne nějaké zvířátko. :-)

0 0
možnosti
MM

palmic

18. 2. 2009 22:52
Re: Mluvíte mi z duše

Trosku vic se nad tim zamyslete. Oni si nemysli, ze by podnikatel byl verbez protoze to rika Paroubek. On to rika proto, aby se strefil do jejich zkazenosti. Ale to je jen spicka ledovce, on to ma bohuzel hodne moc promyslene. Plati si tymy za stovky milionu, aby mu to vykalkulovali.

0 0
možnosti
D

Dennys

18. 2. 2009 21:08
Zadna krize neni

tvrdili jeste nedavno "ekonomove" z ODS a koalice,  profesor klimatologie o ni rovnez nic nevedel. Dnes uz vi, ale pokud je, tak zas sama prejde. Na rozdil od Vas si nemyslim, ze je ucelne do nekonecna snizovat dane jedne skupine obyvatelstva. Na ci ukor asi???

Jo, kde jsou ty casy, kdyz liberalni ekonomove, managori a profesor klimatologie v Davosu hrimali o nutnosti co nejmensich zasahu statu do ekonomiky, o slabem statu a silnych koncernech,... Dnes ekonomove a managori (casto jiz vymeneni) visi politikum (statu) na ustech a natahuji ruku o pomoc jak na socialce.  Karel Marx se jiste v hrobe chechta.:-) 

Je chvalyhodne, ze jste coby priznivec ODS poslouchal projev budouciho premiera.

0 0
možnosti
F

Fualmu

18. 2. 2009 22:25
Re: Zadna krize neni

Ty jsi ale opravdu hňup jinak si tvůj příspěvek neumím vysvětlit. Ty ani nevíš o čem mluvíš. Paroubek možná bude premiér ale ty na to dojedeš chudáku. Ale ty to ani nejsi schopen rozpoznat atak se na to zatím těšíš. Jednou si to povíme...

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7102x
56 let, advokát žijící v Praze. Věnuji se především trestnímu právu. Moje stránky najdete zde.