Jan Švarc

Horor na ČT24, aneb hřímající Paroubek

14. 02. 2009 17:32:29
Když jsem dnes okolo desáté ráno, coby správný břichatý kapitalistický vykořisťovatel, zamžoural z postele do nového dne a zapnul jsem televizi na stanici ČT24, nevěřil jsem vlastním očím a uším.
http://cssdprotivam.cz/
http://cssdprotivam.cz/

Seriozní zpravodajská stanice vysílala horor. Fakt, nekecám... Horší probuzení jsem neměl ani po oslavě mých kulatých narozenin, když jsem celé dopoledne vyspával kocovinu. Na televizní obrazovce hřímal sám velký vůdce socialistů a bijec zlých kapitalistů Paroubek.

Z obsahu jeho slov jasně vyplynulo, jakým požehnáním pro jeho totalitní partaj je světová ekonomická krize. Ten, kdo chce firmám, potácejícím se v nedostatku zakázek a na pokraji bankrotu zvýšit daně, je buď totální magor postrádající poslední zbytky inteligence, nebo populista nejhrubšího zrna. Vzhledem k tomu, že nedostatek inteligence u páně předsedy asi nehrozí, jediným důvodem příšerných a pro ekonomiku likvidačních návrhů je záměr ekonomickou recesi patřičně prohloubit, podnikatele dohnat k bankrotům a vytvořit co největší armádu nezaměstnaných, kterým po zvolení hodný soudruh Paroubek se svojí suitou stalinistů a zamrzlých svazáků bude rozdávat dávky z cizího. Nedivme se, tím, že takto nenápadně dostanou velké množství lidí na ekonomické dno, vytváří si prostor pro to, aby se prezentovali jako sociálně citliví hodní strýčkové, kteří svůj milovaný národ nenechají chcípnout hlady. Zvyšováním počtu nezaměstnaných si vytvářejí voliče a předpoklady pro své budoucí setrvání ve Strakovce po dobu co nejdelší.

Nejhorší na této demagogické politice je ovšem skutečnost, že přiblblý a závistivý český národ jim to žere i s navijákem. Sázka na závist se socanům vyplatí. Zlé podnikatele je nutné obrat co nejvíce, nic nám nevadí, že ten zlý podnikatel je jediný, kdo může vytvářet a zachovat pracovní místa. Já přece pracovat nepotřebuji, když se o mě hodný stát (rozuměj: Paroubek) postará. Nepotřebuji podnikatele, dostanu dávky a zkrachovalý podnikatel zničený socanskou politikou je potřebný pro mé vnitřní uspokojení. Když nemám na Audinu já, proč by si měl v ní vozit prdel nějaký nenažraný kapitalista s mladou blondýnkou po boku, tyjící z mojí poctivé dělnické práce, že ano? Podnikatel patří do lochu a já na štědrý Úřad práce. Tak uvažuje "obyčejný" člověk, jehož podporu si tolik berou do své nevymáchané huby vrchní socialističtí soudruzi.

Celý tento plán má ovšem jednu malinkou slabinu. Kde na štědrou podporu "obyčejným" lidem vzít, když zvýšení daní povede k výraznému nárůstu "potřebných" a výraznému propadu příjmů státního rozpočtu? Krachující firmy totiž nebudou odvádět daně žádné. Neustálé vydávání dluhopisů v bankrotujícím socialistickém státě dřív nebo později povede k situaci, že státní dluhopisy nikdo nebude kupovat, protože se bude jednat o velmi rizikovou investici s malým a hlavně nejistým výnosem.

Každá ekonomická krize má vždy za následek vzrůst popularity extrémistických stran nabízejících jednoduchá řešení, vedoucí v krajním případě až k zániku demokracie a ustavení totalitních států. Nacistické Německo je toho zářným příkladem. U nás je smutným faktem skutečnost, že funkci extrémistické strany s úspěchem plní paroubkovskoráthovská Sociální demokracie, která kdysi dávno bývala státotvornou demokratickou stranou.

Těšíte se na nový stát, kde vůdcem bude Paroubek, ministrem propagandy Ráth a šéfem státní bezpečnosti Kočka? Myslíte, že si někdy onen tolikrát zmiňovaný "obyčejný" člověk uvědomí, že opravdovým přítelem mu není přítel Paroubek, rozdávající z něčeho, co nemá a musí teprve ukrást, ale ten zlý podnikatel, který jediný je schopen dát našemu "obyčejnému" člověku dobrou a dobře placenou práci, aby mohl slušně žít? Každý by si měl uvědomit, že volbou extrémistické Paroubkovy partaje hází podnikatelům klacky pod nohy a tím i sám sebe připravuje o možnost slušného pracovního uplatnění. To je fakt, se kterým není možné polemizovat, je možné jej pouze nepochopit... A to, že takové množství lidí toto jasné sdělení nechápe, je smutným dokladem o tomto národu.

 

 

 

Autor: Jan Švarc | karma: 49.10 | přečteno: 40081 ×
Poslední články autora