Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
U

ur=BANcová

4. 8. 2009 22:52
Aha a ty slepice k nim k ohni přišly z lásky

0 0
možnosti
BS

banned star

5. 8. 2009 7:26
Re: Aha a ty slepice k nim k ohni přišly z lásky

Uprchly z kurníků, kde byly uvězněny, protože se jim zachtělo svobodného toulání pod hvězdami a kálení, kde je napadne.

0 0
možnosti
JP

gewet

4. 8. 2009 22:40
žiju v rumunsku

a v médiích nic... nekecám!!!

jinak souhlasim a karma, při výjimečný situaci se to dá chápat, kultura je to jiná a myslim, že tohle měla být akce, ke které by se Kocáb měl vyjádřit, páč je medializovaná u nás jak cip

0 0
možnosti
W

wllkk

5. 8. 2009 9:28
Re: žiju v rumunsku

kultura nekultura, platí zde nějaké zákony a ty by se měly dodžovat...

0 0
možnosti
KA

krabi

4. 8. 2009 22:32
Franta taky zlobí !

způsob myšlení autora je podobný, jako nějakého nezbedného žáka v 6. třídě...Rv

0 0
možnosti
NDCI

nekončící dynastie císařpána II

4. 8. 2009 20:49
Bohuzel to neni nijak vyjimecna

a vzacna situace. Tihle primitivni kocovnici obtezuji ty zle bile domorodce den co den po cele republice. Tezko je nekdo muze brat jako vzacnou exotiku a prihmourit nad jejich vykaly a bordelem ociRv A pochopitelne nas tohle dobrodruzstvi stalo zase jen nase penize

0 0
možnosti
RG

pecuchet

4. 8. 2009 20:59
Re: Bohuzel to neni nijak vyjimecna

Tito Cikáni přijeli po nastalé tragédii, po smrti svého "prince" zase odjíždějí a už je pravděpodobně neuvidíme. Je zbytečníé vylévat si zlost na těchto konkrétních lidech, možná někoho z nás cca 14 dní obtěžovali, většina z nás se o ně zajímá z čiré bulvární zvědavosti.

0 0
možnosti
B

brnl

4. 8. 2009 20:28
Autor je ve své demagogii velmi úsměvný

"porušili právní předpisy. Pochybuji, že nějaký zákon, i když i to je možné, ale nejspíše  jen nějaké obecní vyhlášky"

Takže tak maximálně nějaké obecní vyhlášky prý porušili:-)?

Tož to autor si myslí že např.  táboření v chráněné oblasti zakazuje nějaká obecní vyhláška? ;-D

Tož zřejmě  autor tohle píše někde hodně zdaleka, já bych řekl že u nás jsou např. zakázány i takové drobnosti jako pálit venku cokoliv jiného než kvalitní dřevo a to předpisově vyschlé a to nikoliv na základě nařízení nějaké obecní vyhlášky.

Obecní vyhlášky ty tak zakazují držet lahev piva někde v Praze na autobusové zastávce. :-)

0 0
možnosti

lachtan

4. 8. 2009 20:30
Re: Autor je ve své demagogii velmi úsměvný

Úsměvný jste Vy, pane. Jaký tedy zákon ti lidé porušili? Prosím konkrétně s odkazem na určitý paragraf určitého zákona.

0 0
možnosti
KK

Stone_Pilot

4. 8. 2009 20:10
Poučení

Z celého příběhu plyne poučení - pokud jste jiní než majorita a vytvoříte větší skupinu, kterou je těžké zpacifikovat, můžete porušovat zákony, můžete žádat opakovaně jakoukoliv finanční částku a pomoc od úřadů a bude vám vyhověno. Nemusíte platit za pobyt v nemocnici, nemusíte platit ubytování, likvidaci odpadků, repatriaci ostatků, můžete jezdit v Praze v koloně na červenou a nic se vám nestane. Není to jen o Romech, podobný přístup jsme mohli vidět nedávno i ke squaterům. Pokud byste se jako jednotlivec takto choval vy, veškeré pokuty vám budou uděleny, náklady vyúčtovány a běda, jak nezaplatíte - máte na krku exekutora. Takže blbec je ten, kdo žije spořádaně, odpovědně, za své a podle zákonů. To mi nepřipadá moc spravedlivé. No, možná jsem jen málo tolerantní...:-/

A pak se všichni diví, že extremistům rostou preference.

0 0
možnosti
KK

K-e-n-y

5. 8. 2009 7:20
Re: Poučení

R^

0 0
možnosti
MS

kenzo

4. 8. 2009 20:01
Kultura národa měřena měřítkem multikulti naivismu?

To opravdu asi nejsme příliš kulturní. Jinde již mají díky takovým, jako jsou rumunští cikáni a nejen oni,  ultrapravici v aktivní politice - od parlamentů až po vlády!;-D

0 0
možnosti
B

brnl

4. 8. 2009 19:34
Nevím co tím bloger chtěl říci

Ti rumunští "turisté" ti si těžko můžou na něco stěžovat, bych řekl že jinde by mohli dopadnout s tímhle diametrálně hůře. Tady  jsme akorát zase předvedli že jsme tolerantní země kde  se v takovémhle případě zavřou obě oči, ucpe nos a uši.

Úřady i policie postupovali naprosto korektně, snažili se jim nějak pomoci včetně té starostky té obce kde naposled tábořili.

Media o tom naprosto normálně referovala, a že se mnohým lidem  nelíbilo že na jedné straně policie rozhání mladé lidi někde na Moraviateku a tady jenom asistuje a přihlíží to se nelze divit.

Pokud má pan bloger pocit že občané tady nemají právo vyjádřit svůj názor nebo nelibost tak se sem propadl zřejmě přímo od bolševiků.

0 0
možnosti
D

Dandelineman@

4. 8. 2009 19:28
Zkuste se na to podívat jinýma očima

Tito lidé velmi dobře věděli, že jejich počínání zde není vítáno (média, zastupitelstvo,policie,radikálové) a přesto se ani nesnažili komunikovat a své chování změnit. Nakonec i turisté z tzv.civilizovaných států zde provádějí věci, které by jim doma běžně neprošly. Zaplať pánbůh, že jich nepřijelo víc. Jediné co se ukazuje, že malé obce nemají možnost se před takovými nechtěnými přistěhovalci a jejich zvyky účině bránit. Takže jakápak tolerance? Cicerovo Ubi bene, ibi patria by potom mohlo platit doslova. A to jak vidno v tomto případě nikdo ze zainteresovaných nechce.

0 0
možnosti
B

brnl

4. 8. 2009 19:23
Zase jeden ten úžasně "tolerantní"

z Kocábovic komunity, holt když jsou ta lejna a ten bordel někde hodně daleko a všechno zaplatí někdo jiný tak to sem velmi "tolerantní". By mě tak zajímalo do kolika Kč až by zacházela ta "tolerance" blogera kdyby ta lejna a bordel měl na svém pozemku a všechno to platil za své. Tak bych to tak typoval že možná ani né do 20,- Kč. Já bych řekl že tady se nejedná o nějakou toleranci blogera ale nemravné pokrytectví.

Apropó proč vy "tolerantní" jste neudělali nějakou malou sbírku aby ti lidé nemuseli tábořit v těch lejnech a mohli zůstat v tom kempu který je na takovéhle táboření velké skupiny lidíí vybavený nebylo po vás ani vidu ani slechu a teď po válce budete rozdávat své rozumy o své neuvěřitelné "toleranci".

Jinak to srovnávání nějakých teoretických lejn a teoretického bordelu kteří produkují našinci to je opravdu demagogie jak vyšítá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7102x
56 let, advokát žijící v Praze. Věnuji se především trestnímu právu. Moje stránky najdete zde.