Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

badodmrtvereky

5. 8. 2009 10:38
úklid pozemku

Je snad samozřejmé,že úklid má zajistiti vlastník,nevím proč o zajišťuje radnice,když pozemek má vlastníka,který toto skupinu na pozemek pustil a asi očekával,že mu tento zvelebí,nečekal že to bude naopak.Ale po výzvě by měl ttento dát do pořádku a pakliže by to neprovedl existují jistě zákonné prostředky jak ho k tomu donutit,aby ho napříště přešla chuť k pronajímání bez jistoty zachování čistoty a pořádku.

0 0
možnosti
TR

Liška13

5. 8. 2009 10:41
Re: úklid pozemku

zatímco by si celá vesnice po celou dobu, než dojde k onomu donucení, užívala smrad z hnijících zbytků slepic, výkalů apod.?

Tak proto....

0 0
možnosti
ZN

eman1

5. 8. 2009 10:09
Buď jak buď, sám jste to

naznačil, v první řadě jde o peníze. A pokud znám podle vašich předchozích článků názor na placení, či neplacení dluhů, vymáhat peníze za hospitalizaci bych po nich rozhodně nechtěl. Marná práce, zbytečné náklady. Opravdu, buďte tolerantní...

0 0
možnosti
MM

BlackAnonym

5. 8. 2009 10:00
hmmm

Hezký, děkuji autorovi za inteligentní lidský pohled na věc. Škoda jen, že to nikdo nepochopí a nic to nezmění;-( Ale tak to je věčný boj.

0 0
možnosti
ZN

eman1

5. 8. 2009 11:22
Re: hmmm

Správně, autor kýve na bordel, na tvrzení my na všechno máme, ale jak jsme to tu občíhli, nic tu platit nebudem, oni už jsou Ćeši zvyklý platit cokoliv a za kohokoliv. Je smutné že umřel mladý člověk. Ale já vidím, že je ještě smutnější, že mu jeho příbuzní nedokázali zajistit důstojnost odchodu bez humbuku a pozornosti novinářů, který vzbudili svým chováním. Ani odvoz mu nedokázali zajistit sami, a jejich vyslanectví se s nimi taky moc nebavilo,asi ví proč.

0 0
možnosti
W

wllkk

5. 8. 2009 9:25
nesouhlasím!!!

pořád platí... v Římě buď římanem !!!!!

0 0
možnosti
E

Ewabi

5. 8. 2009 10:48
Re: nesouhlasím!!!

R^R^R^

0 0
možnosti
D

dr_NO_

5. 8. 2009 8:39
lži

zbyde jen pár lejn? a co ten milionový dluh ve špitále?

0 0
možnosti
L

Leff

5. 8. 2009 9:36
Re: lži

jeslti to rumunská pojištovna v tichosti za čas zamázne (jsou v EU!), neštěkne o tom ani pes. A i kdyby ne, české špitál & 1milion & kupř. nákup vakcíny proti chřipce..  :-D směšné srovnávání... :-D

0 0
možnosti
SB

Morgiana

5. 8. 2009 8:34
pokračovani

de facto postižený, takže není zcela od věci se ptát kde bxyl odpovídající dozor nad tím klukem, pokud teda patřil mezi tuto skupinu a taky se zabývat odpovědnosti rodičů. Ale to už samozřejmě jen rýpu, ale i tato možnost tu je

0 0
možnosti
SB

Morgiana

5. 8. 2009 8:33
Ano

máte pravdu, vyjimečná situace, ale  a to je to nejdůležitější. Kdyby sem přijela tato tlupa Olahů do zemé kde Romové žijí řádným způsobem života a dodržují naše a vlastně i jejich zákony/když se hlásí k tomu že jsou češi/, tak by jsme se zajisté pousmáli a možná byli i rádi za nakouknutí do způsobu života před x lety /staletími/. jenže pokud jsme denodenně zásobování zprávámi jak naši spoluobčané patříci k tomuto etniku se chovají tak jak se chovají, neplatí, parazitují, ohrožují lidi, kradou a nakonec sem ještě přitáhne tlupa jim podobných z jiné země a zas parazitovat tak se lidem nedivte. Možná když už nás ty media zásobují , tak by nebylo od věci nezakazovat diskuze, on se tam každý ikdyž třeba otřesně odreaguje a je mu lépe, ale takhle ta zoufalost jen roste . Mimochodem bych jen ráda podotkla že v čechách je zhruba 80% romských dětí ve zvláštních školách , k tomu je potřeba papír kde je to podloženo sníženou mentální urovní a tím pádem je ten člověl defacto

0 0
možnosti
E

Ewabi

5. 8. 2009 10:53
Re: Ano

naprosto souhlasím, kdybychom byli ušetřeni nevhodné sociální politiky státu v oblasti našich romských komunit, jistě bychom netrpěli touto "přecitlivělostí" na otázku s podobnýmn tématem.

Ostatně si myslím, že Rumunsko u nás má svoje zastupitelství, které by naprosto samozřejmě jako civilizovaný člen EU mělo za vzniklé pohledávky a jiné excesy, způsobené příslušníky jejich země, přijmout plnou odpovědnost.  

0 0
možnosti
BS

banned star

5. 8. 2009 8:29
Do pár týdnů jich tu bude desetkrát tolik

Při slavném pohřbu budou líčit, jak je v ČR bezvadně, všechno je zadarmo, slepice se dají krást beztrestně, i na benzín dostanete - no nevypravte se tam, když jsou hranice otevřené.

0 0
možnosti

WIFI

5. 8. 2009 8:08
co zbylo

1. účet za kemping,2. účet za úklid veřejného prostranství, 3. účet za

léčbu, 4. fakt, že lze ignorovat zákon na ochranu přírody, 5. fakt, že

lze ignorovat zákon o ochraně zvířat proti týrání, 6. fakt, že lze

porušovat hygienické předpisy, 7. fakt, že lze ignorovat zákon o

pozemních komunikacích a ohrožovat tak slušné řidiče

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

5. 8. 2009 8:14
Re: co zbylo

problematiku bodu 2.,4.,5.,6. doporučuju cvičně řešit v pražských lokalitách obývaných bezdomovci.

0 0
možnosti
T

Tomas_z_Kladna

5. 8. 2009 0:12
Nejsem rasista

a tak mi vadí akorát, že u nás nějaká partička porušila zákon a policie tomu nezabránila. Je mi fakt jedno, odkud byli. Celou dobu jsem chodil do práce a platil daně a nedostal jsem za ně odpovídající hodnotu. Teď jsem vzhůru, abych napsal tento výkřik, který policii nezajímá a jejího zřizovatele taky ne. Takže jsem prodělal kromě Kč i čas. Takže lepší bude jít spát. Takže dobrou.

0 0
možnosti
W

wllkk

5. 8. 2009 9:26
Re: Nejsem rasista

svatá pravda

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7102x
56 let, advokát žijící v Praze. Věnuji se především trestnímu právu. Moje stránky najdete zde.