Diskuse

Labutí píseň blogů na iDnes

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jan Markvart

3. 7. 2009 11:25
Soudruh Švarc

Sociální demokraty nemusím, ale ještě jsem u Švarce nenašel snad jediný článek, který by nějak neútočil na ČSSD. Švarc zřejmě za vším hledá Paroubka.

0 0
možnosti

Bývalý volič ČSSD

23. 7. 2009 23:08
Re: Soudruh Švarc

Paroubek zase Topolánka. Takže jsou si rovni?

0 0
možnosti

Enaz

2. 7. 2009 17:24
Blogy čtu ráda

a najdu si ty autory, které číst chci. Jestli jsou nebo nejsou na hlavní straně mne až tak moc nezajímá. A čtenost bude asi o něčem jiném než o reklamě ... neviděla bych to tak černě.

0 0
možnosti

wiki5.5

2. 7. 2009 17:32
Re: Blogy čtu ráda

naprosta pravda... vzdycky si najdu chvilku, abych se podival co noveho "neotreleho" nam chce sdelit napriklad soudruh Jirousek, protoze tolik legrace zadarmo, to nenajdu nikde jinde.

http://jirousek.blog.idnes.cz/c/63358/Pisen-a-prani-bloggerovo-audioblog.html

0 0
možnosti

Vrah

2. 7. 2009 10:01
Sám žádný blog nemám, ale souhlasím

Sám žádný blog nemám, jen některé blogy navštěvuji.

Musím s autorem souhlasit – stažení odkazů z hlavní stránky je i pro mě jako návštěvníka nepříjemné, hůř se mi orientuje. Nápad redakce považuji přinejmenším za nešťastný, ne-li přímo za hovadný.

A námitka, že blogy najdu pod odkazem BLOG, mi nijak moc nepomůže – hlavní stránku Idnes mám v Opeře v okénku SpeedDial proto, že zahrnovala jak čerstvé zprávy, tak blogy. Takhle budu muset přidávat další link, nebo zbytečně klikat navíc. Je to neergonomické a nelíbí se mi to.

0 0
možnosti

wiki5.5

2. 7. 2009 17:29
Re: Sám žádný blog nemám, ale souhlasím

clovek jde za tim co ho bavi... nikdy nejdy pres hlavni stranku, ale jdu zasadne pres http://blog2.idnes.cz/diskuse.asp

Tam vidim co je aktualni, co se libi, co se cte. Abyste se tim extra klikem nevycerpal k smrti :-)

0 0
možnosti

Jantar19

1. 7. 2009 18:23
pokles urovně blogů je způsoben právě přílivem

blogerů nahnaných na idnes od čssd. Oběvují se zde mraky pisálků typu Dittricha, kteří nedokáží dát dohromady kloudnou větu, jejichž články nemají hlavu ani patu a navíc sou plný ohromných lží, které musí být k smíchu i nejzaslepenějším příznivcům čssd.

Mezi takouvou změtí lůzy se opravdu těžko hledá dobrý blog, ale přesto je jich tu dost. Jen ty mizerné se nějak závratnou rychlostí od onoho data rozrostlyRvRvRv

0 0
možnosti

Haidy

1. 7. 2009 18:34
Re: pokles urovně blogů je způsoben právě přílivem

Pět to kouzelné slovíčko: Lůza. Moc vám sluší. :-) R^A vy to snad i víte, že je často užíváte.

0 0
možnosti

Radek0075

1. 7. 2009 18:04
Vážení blogeři.

Prostě se vám poslední dobou protáhl rypák pěkně nahoru a máte pocit že jste novináři, básníci, politologé, nebo spisovatelé. Už jsem na to upozorňoval někdy v zimě, že stačí jeden článek v novinách a ještě ten samej den ho minimálně deset z vás jaksepatří rozebere. V podstatě ho převyprávíte vlastními slovy. Dobrých blogerů kteří píší něco ze svého života, nebo ze svého okolí je doopravdy jako šafránu. Chápu že MF Dnes blogům věnuje raději jen pár řádků a zbytek nahradí reklamou na předplatné tištěných novin. Vy pro ně nepředstavujete žádný zisk, naopak jste jim z iDnes udělali bulvár, ve stylu jedna paní povídala. A když jste si nedokázali mezi sebou udělat pořádek samy, naopak si neustále lezete do zadku a poklepáváte na rameno, tak se nedivte. Chápu že vás na titulní straně nechtějí. Někteří jste psali z počátku krásně, jenže i přetože vám docházejí nápady dali jste i závazek: Co týden, to minimálně jeden článek.

0 0
možnosti

Radek0075

1. 7. 2009 18:07
Re: Vážení blogeři.

Píšu, ale ještě nevím co. Některé články vypadají tak, že má autor schovaný nějaký základ a jen podle aktuální situace mění jména. Věřím že i levicový blogeři už měli připravený články jak někdo hází vajíčka na Topolánka.

0 0
možnosti

Rudolf Havlík

1. 7. 2009 17:52
klid

je dobré někdy trochu sklopit hlavu a spíš dbát na kvalitu textů. jestli to tomu pomůže, jsem rád.

0 0
možnosti

lachtan

2. 7. 2009 12:48
Re: klid

No Rudo, zrovna od Tebe bych takovou hloupůstku nečekal. Jak může pokles čtenosti zvýšit kvalitu textů? To přece naopak každého demotivuje.....

0 0
možnosti

taras

1. 7. 2009 17:04
Takováto drastická změna

není vůbec bezdůvodná, to je jasné.

Já vidím hlavní důvod v tom, že ze stránky blogů na hlavní stranu iDnes infiltrovaly články, (v té rubrice čtyř nejnovějších), které kritizovaly pravici a dokonce i novináře z iDnesu. A tomu bylo nutno zabránit, protože většina politicky zaměřených profi článků a skoro všechny komentáře nesnesou kritické měřítko, jsou pouhou (hloupou a nesmyslnou) propagandou. Že těch "závadných" blogů bylo - od oka - do pěti procent, že drtivá většina blogerů je proti levici, a to stejně drsným způsobem, jako ty články profesionálů, to se kvůli těm pár procentům opačných hlasů prostě přehlédne a zlikvidují se všichni. Když se kácí les, lítaj třísky.

Ten váš důvod se závistí kvůli vysoké čtenosti blogů mi připadá dost nepravděpodobný, ten druhý (výzva na stránkách ČSSD) také, vždyť kolik nových blogerů pochází z tohodle směru?

Myslím, že současný útok na blogery je krásnou ilustrací toho, jak to česká pravice myslí vážně se svobodou slova.

0 0
možnosti

lachtan

1. 7. 2009 17:08
Re: Takováto drastická změna

Nesouhlasím, spíše bych řekl, že pokud v tom nějaký politický důvod je, tak je to naopak. Anebo je v tom pouze hloupost nějakejch ajťáků a následně redakce. Bůh ví.....

0 0
možnosti

valissen

1. 7. 2009 16:39
Musím souhlasit s autorem

Bývalý systém mi vyhovoval a i já uvažuji že jako domovskou stránku si nastavím něco jiného (např. velmi dobrou stránku Ihned.cz).

Škoda!!

0 0
možnosti

Polárníliška

1. 7. 2009 16:17
Tenhle stesk mi přijde naprosto mimo místu...

Pokud mě zajímá jestli a jaké nové blogy byly napsány, kliknu na rubriku "blog" a vypadnou mi komplet. Musel bych být opravdu pošahaný, abych kvůli tomu lezl na hlavní stránku a průběžně ji sledoval, zda se neobjevilo něco nového...

0 0
možnosti