Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

houbeless

27. 8. 2008 11:52
nenavist primitiva

Autor to vlastne popisuje spravne - odnesl jsi nenavist ktera v nem zustane navzdy :) Je to vlastne takovej chudak. V dnesni dobe se uz muze clovek jenom smat kdyz vidi takovehle pripady. Dalsim takovym byla v posledni dobe lecna Spotakova, ktera vecer 21. srpna "sybolicky porazila nenavidenou ruskou okupantku" ;-D

Sice jste zaspali dobu, ale nejakeho toho nepritele ktereho budete nenavidet si musite najit, ze? :-/

0 0
možnosti

frantaflinta78

25. 8. 2008 11:04
Omluva

Chtěl bych se tímto omluvit všem za prudění,které na blogu idnes provádím.Dělám tuto omluvu za plného vědomí a svědomí.Chtěl jsem svými pžízpěvky rozdmýchat diskuze na různá témata s tím,aby se rozproudila vlna nevole vůči osobě pana Paroubka,který vnesl do naší politiky hrubost,vulgaritu,demagogii a lži.Ještě jednou se omlouvám všem slušným lidem,kteří vědí že je nutné této politice postavit hráz,aby nás společné rudorůžové vládnutí neuvrhlo zpět zase o několik desetiletí.

0 0
možnosti

Frantaflinta88

23. 8. 2008 13:48
Tak je to správné

Po stranicku,po bolševicku, ať je článek o čemkoliv VŽDYCKY TO NATŘÍT PAROUBKOVI! Kde se tyhle uvědomělí bloggeři berou? Je skutečně v Ćeském národě tolik idiotů kteří upřímně podporují ODS a NENÁVIDÍ OPOZICI? 8-o

0 0
možnosti

madqwert

22. 8. 2008 12:37
paroubek je nejaka prezdivka cestnyho reka?

;-D

0 0
možnosti

Muslym

23. 8. 2008 7:25
Re: paroubek je nejaka prezdivka cestnyho reka?

Ne. Zato madqwert je provařená přezdívka Ondřeje Macury, šéfideologa Liďáku, jehož lži se šíří rychlostí Blesku, odkud byl pro neschopnost vyhozen.

0 0
možnosti

EasyR

22. 8. 2008 9:16
Karma

R^R^R^

0 0
možnosti

Hufner

22. 8. 2008 9:09
My DEMOGGRATI....

Běž domů Ivane....my, DEMOGGRATI  potřebujeme republiku totálně rozkrást,  my potřebujeme totálně rozvrátit policii, hospodářství, školství..., my potřebujeme o několik set procent zvýšit kriminalitu, my potřebujeme u koryt opravdová prasata, my potřebujeme Krejčíře, Kožené, Pitry a další zločince, my potřebujeme justiční mafie, my potřebujeme Berky, Vesecké, Němce.....

0 0
možnosti

dutina

22. 8. 2008 9:11
Re: My DEMOGGRATI....

O tom blog není

0 0
možnosti

Jozifek

22. 8. 2008 8:48
hnůj

Velevážený pane,

jsem volič levice a mám spoustu přátel i mezi pravičáky. Málokdy osobně někoho nazvu blbcem a hlupákem. U vás jsem nucen udělat výjimku s přídavkem super-blbec a super-hlupák (Nechci věřit, že jste reprezentačním vzorkem ODS). Snažíte se utrpět právního vzdělání (jak máte uvedeno ve vlastní charakteristice), ale ja pevně věřím v inteligenci vašich zkoušejících a doufám, že zamezí nejhoršímu. Je až trapně číst váš paskvil (neboli lépe řečeno hnůj), který jste ztvořil. Doufám, že to bylo v okamihu pomatení mysle (v tom případě navštívte OKAMŽITĚ! ordinaci doc. Chocholouška), nebo to někdo napsal za vás (v tomto případě jste nesvéprávny). Ještě jednou se omlouvám všem čitatelům (vás tam nemohu zahrnout), ale jste super-blbec a super-hlupák! Takový článek jenom prohlubuje nenávist k něčemu, co je neopodstatněné a má za úkol (stranícky?) propagandisticky obhájit stavbu radaru v ČR. Jste super-blbec a super-hlupák.

0 0
možnosti

dutina

22. 8. 2008 8:54
Re: hnůj

Ale ale pane voliči levice,žádný protiargument a jen sprosté urážky.To zcela vystihuje co jste zač a jaké darebáky volíte.

0 0
možnosti

dochud

22. 8. 2008 8:47
Naprosto s vámi souhlasím

Mně bylo tehdy 10 let. Když čtu tyto diskuse, běhá mi mráz po zádech, kolik je mezi námi bolševiků paroubkovců. :-©

0 0
možnosti

Pako01

22. 8. 2008 8:59
Re: Naprosto s vámi souhlasím

Mě byly čtyři, a pamatuju si jenom vrtulníky na poli za barákem... Jo, a na ty Paroubkovce si budete muset zvyknout, budou všude, protože to, co předvádějí Dalíkovci, příští volby jasně favorizuje ČSSD.

0 0
možnosti

dutina

22. 8. 2008 8:34
Naprosto s vámi souhlasím

Není rozdílu mezi dnešním Ruskem a minulým před 40 lety akorát je jak správně říká Havel "více sofistikovanější"nynější ruský režim.Hlupáci co nechápou nebezpečí komunismu  i tady podemnou ať si mluví co chcou ,čeští komunisti jsou pátou kolonou rusů . Jejich prošlapanou cestičku za baťuškou šlape i další strana pod vedením chytráka Paroubka. Takže možná zrada na národu se zase klube  a zárodky jsou už patrné. Kdo bude v parlamentu hlasovat proti radaru tak národ bude vědět kdo zrazuje naši vydobytou svobodu a demokracii.

0 0
možnosti

Pako01

22. 8. 2008 8:56
Re: Naprosto s vámi souhlasím

Démonizace Paroubka Vám nepomůže. To, co předvádí pan Topolánek, je velezrada. Vyznamenává zločince Mašíny, zve cizí armády na naše území a pomáhá rozkrádat ten zbytek národního majetku, který se ještě rozkrást dá.

Tato věta zazněla z úst člověka, který mne před dvěma lety zapřísahal, ať nevolím Paroubka. Jestli je tu nějaký démon, je ve Vás. A jmenuje se Nenávist.

0 0
možnosti

Pako01

22. 8. 2008 8:22
Je mi Vás líto - hlavně po příštích volbách.

Lidé nejsou hloupí, vidí, kam spěje tento stát pod vedením modrozelenočernoprdelnické koalice a o volbách to dají jasně najevo, jen se v současné době nějak tak stydí za jiný názor, tak raději mlčí.

Atmosféra, kterou vyvolávají lidé jako Vy, je jak přes kopírák podobná té, kterou vyvolávali rudí pohunci v padesátých letech. Tehdy platilo, že co není rudé, to je proti nám. V dnešní době kdokoli, kdo prezentuje jiné než modré, tedy "ty jediné správné" hodnoty, je okamžitě osočován, sprostě napadán a ponižován. Patříte mezi horlivce, kteří se vyskytují v každé době. Před padesáti lety lidé Vašeho typu poslali na smrt paní Horákovou, Stránského a další. Lidé se bohužel nemění, vždy se nejlépe křičí z pozice síly. Skončím citátem:

"Horlivost u víře je toliko zhoubou duše bližního." Robert Merle

0 0
možnosti

dutina

22. 8. 2008 8:36
Re: Je mi Vás líto - hlavně po příštích volbách.

Mně je vás líto teď ,protože nechápete nic z dějinných souvislostí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7102x
56 let, advokát žijící v Praze. Věnuji se především trestnímu právu. Moje stránky najdete zde.